استانبولي

نحوه درست كردن و طرز تهيه استانبولي خوشمزه ،غذايي ساده و آسان

استانبولي,طرز تهيه استانبولي,آموزش استانبولي

نحوه آشپزي و آموزش استانبولي غذايي ساده

مواد لازم استانبولي

برنج:سه و نيم پيمانه
پياز:يك عدد بزرگ
سيب زميني:يك عدد متوسط
گوجه فرنگي:چهار عدد
روغن:يك سوم پيمانه
رب گوجه:يك قاشق غذاخوري
ادويه (زردچوبه و دارچين و زيره ):به ميزان لازم
نمك و فلفل سياه:به ميزان لازم
زعفران:به ميزان دلخواه
آب:دو ليوان

 

طرز تهيه استانبولي

در بخش آموزش آشپزي سايت ميهن گرام براي درست كردن استانبولي به اين شكل گفته شده است كه پياز را به صورت نگيني خرد مي كنيم سپس داخل روغن مي ريزيم تا مقداري سرخ شود

بعد سيب زميني را نگيني خرد كرده و و قتي پيازها طلايي شدند سيب زميني را به آن اضافه مي كنيم

بعد از آن گوجه را نيز به صورت مكعب هاي كوچك خرد مي كنيم و به سيب زميني اضافه مي كنيم

سپس رب گوجه را به آن اضافه مي كينم و ادويه و فلفل سياه و نمك و فلفل سياه را به آن ها اضافه مي كنيم و مقداري تفت مي دهيم

بعد آب را به آن اضافه مي كنيم بعد برنج را مي شوييم و داخل آنها مي ريزيم بعد از اينكه چوش آمدند زير شعله را كم مي كنيم و غذا را هم مي زنيم و درب قابلمه را مي گذاريم بعد از حدود ۲۰ دقيقه غذا آماده است

سپس استانبولي را داخل ظرف مناسبي مي ريزيم و به شكل زيبا سرو مي كنيم

البته مي توانيم در كنار استانبولي از سبزي خوردن و سالاد هم استفاده كنيم

اگر استانبولي را در قابلمه اي اين غذا را درست كردين كه نياز به دم كردن داشت بعد از به جوش آمد و زير شعله را كه كرديم بعد از گذشت حدود ۱۰ دقيقه و تمام شدن آب غذا به شكل تصويري كه در زير قرار داده شده دم كني را درب قابلمه مي گذاريم و حدود ۱۰ دقيقه بعد غذا آماده است.

استانبولي,طرز تهيه استانبولي,آموزش استانبولي

اين دستور براي برنج ايراني مي باشد.
اين غذا را مي توانيم مانند ماكاروني با ماست و يا ترشي و پياز ترشي هم صرف كنيم.
استانبولي را داخل پلوپز هم مي تواني درست كنيم.
مي توان در استانبولي از ادويه دلخوا بجاي ادويه هاي نوشته شده استفاده كنيم.

 

نحوه درست كردن و طرز تهيه استانبولي خوشمزه ،غذايي ساده و آسان

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.