آموزش و طرز تهيه كيك كشك بادمجان
آشپزي:در سايت ميهن گرام غذاهاي ايراني مختلفي قرار داده شده است.
مواد لازم
بادمجان ۳ عدد
كشك ۲۵۰ گرم
پياز ۲ عدد
گردو به مقدار لازم
نعنا به مقدار لازم
كنجد به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
آب ۱ استكان
نمك و ادويه به مقدار لازم
نان تست ۱ بسته
سبزي خوردن به مقدار لازم
طرز تهيه
طرز تهيه كشك بادمجان
يك عدد پياز را به صورت نگيني خرد مي كنيم و با مقداري روغن سرخ مي كنيم پياز كه طلايي رنگ شد بادمجان (بادمجان را مي شوييم و پوست مي گيريم و خرد مي كنيم) را به آن اضافه مي كنيم و مقداري نمك و ادويه داخل آنها مي ريزيم سپس آب را به آنها اضافه مي كنيم و حدود نيم ساعت اجازه مي دهيم با شعله كم بامجان ها كاملا بپزنند بعد از آن مقداري نعنا داغ درست مي كنيم و بادمجان كه مقداري سرد شد كشك و مقداري نعنا داغ را به آن اضافه مي كنيم
براي تهيه كيك كشك بادمجان
كناره هاي نان تست را مي گيريم و به شكلي كه دوست داريم كيكمان باشد نان هاي تست را قرار مي دهيم ما در اينجا ۴ عدد نان تست را به شكل مربع كنار هم قرار داديم سپس مقداري كشك بادمجان را روي نان ها قرار مي دهيم و پخش مي كنيم بعد ۴ عدد نان ديگر را بر مي داريم كناره هاشون را مي گيريم و روي مواد قرار مي دهيم و مقداري فشار مي دهيم تا به هم بچسبند همين كار را تا چند لايه انجام مي دهيم در لايه آخر بعد گذاشتن نان ديگه كشك بادمجان روي آنها نمي ريزيم و روي لايه آخر و همين طور دورتا دور كيكمان (نان ها) را كشك مي ماليم و داخل يخچال قرار مي دهيم و ۱ ساعت قبل از صرف كردن آن را از يخجال بيرون آوريد و سپس آن را به شكل دلخواه خودتان تزيين كنيد
تزيين كيك
در اينجا براي تزيين كيك يك عدد پياز را به صورت نگيني خرد مي كنيم و سرخ مي كنيم و همين طور از مقداري كنجد و گردو و نعنا داغ استفاده شده است و بوسيله پوست بادمجان و خلال پاپيون درست كرديم و وسط آن يك تربچه قرار داديم و براي تزيين دور ظرفمان از مقداري سبزي خوردن استفاده كرده ايم.
منبع:اختصاصي ميهن گرام
- سه شنبه ۲۱ دی ۹۵ ۱۹:۵۱ ۲۴ بازديد
- ۰ نظر