قيمه بادمجان

نحوه درست كردن و طرز تهيه قيمه بادمجان خوشمزه ،مناسب مهماني

طرز تهيه قيمه بادمجان , قيمه بادمجان , آموزش قيمه بادمجان

نحوه آشپزي و آموزش قيمه بادمجان مناسب مهماني

مواد لازم قيمه بادمجان

لپه : يك پيمانه
گوشت قرمز : ۲۰۰ گرم
ليمو عماني : چهار عدد
روغن : يك پيمانه
نمك و زردچوبه و دارچين : به مقدار لازم
آب : دو ليوان
رب گوجه فرنگي : دو قاشق غذاخوري
پياز: يك عدد بزرگ
بادمجان: دو عدد
گوجه فرنگي: دو عدد

قيمه بادمجان مجلسي,قيمه بادمجان,قيمه بادمجون,RDLI FHNL[HK,

قبل از درست كردن  قيمه بادمجان اين كارها را انجام مي دهيم

در ابتدا لپه را داخل آب چوش حدود ۲ ساعت خيس مي كنيم
ليمو عماني را نيز قبل از استفاده سوراخ مي كنيم و حدود ۲ ساعت خيس مي كنيم
سپس بادمجان را پوست گرفته و از وسط نصف مي كنيم و سپس در آب نمك حدود يك ساعت قرار مي دهيم

طرز تهيه قيمه بادمجان,قيمه بادمجان,خورش قيمه بادمجان,آموزش قيمه بادمجان,خورشت قيمه بادمجان

طرز تهيه قيمه بادمجان

بعد از آن پياز را به صورت نگيني ريز خرد مي كنيم و داخل مقداري روغن سرخ مي كنيم سپس گوشت را به اندازه هاي مناسبي خرد مي كنيم و داخل ظرف مناسبي آن را مقداري تفت مي دهيم و پياز داغ را به آن اضافه مي كنيم سپس آب لپه را خالي مي كنيم و لپه را به آن ها اضافه مي كنيم و مقدار تفت مي دهيم بعد از آن رب گوجه و لپه را به آنها اضافه مي كنيم و مقداري تفت مي دهيم و نمك و ادويه ها را به آن اضافه مي كنيم سپس ۲ ليوان آب را به آن اضافه كرده و ليموها را نيز داخل آن مي ريزيم و زير شعله را زياد مي كنيم بعد از به چوش آمدن زير شعله را كم مي كنيم و حدود سه ساعت روي شعله قرار مي دهيم تا پخته شود

قيمه بادمجان , خورش قيمه بادمجون , o,va rdli fhnl[hk

بعد بادمجان ها را از آب نمك خارج مي كنيم و زير آب مي شوييم و مي گذاريم تا آب آن گرفته شود سپس داخل ماهيتابه بادمجان ها را سرخ مي كنيم بعد از اينكه بادمجان ها سرخ شدند گوجه ها را بصورت حلقه اي خرد مي كنيم و روي آنها قرار مي دهيم و مقداري زردچوبه و دارچين به آن اضافه مي كنيم و زير شعله را خيلي كم مي كنيم و درب تابه را مي گذاريم و حدود ۵ دقيقه بادمجان درست مي شود در نهايت براي سرو قيمه بادمجان به مقدار دلخواه قيمه را داخل ظرف مناسب مي ريزم و مقداري بادمجان و گوجه هم دور آن قرار مي دهيم و صرف مي كنيم

طرز تهيه قيمه بادمجان,قيمه بادمجان,خورش قيمه بادمجان,آموزش قيمه بادمجان,خورشت قيمه بادمجان

نكاتي براي تهيه قيمه بادمجان

براي اينكه تلخي ليمو را بگيريم آن را خيس مي كنيم
لپه را خيس مي كنيم تا نفع ان را كم كنيم
در اثر خيس كردن بادمجان در آب نمك تا حدودي تلخي آن گرفته مي شود روغن كمتري هم مصرف مي شود
در قيمه بادمجان مي توانيم بجاي ليمو از آلو خورشتي استفاده كنيم

طرز تهيه قيمه بادمجان , قيمه بادمجان , آموزش قيمه بادمجان

براي تهيه قيمه بادمجان خورش قيمه آن را بصورت قيمه معمولي است كه با گوشت قرمز درست مي كنيم كه در كنار آن بادمجان هم سرو مي شود برخي داخل خورش قيمه بجاي گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده مي كنند كه به آن قيمه مرغ مي گوييم

اختصاصي ميهن گرام

نحوه درست كردن و طرز تهيه قيمه بادمجان خوشمزه ،مناسب مهماني

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.