طرز تهيه كيك اسفنجي

آموزش آسان طرز تهيه كيك اسفنجي خوشمزه با دو طعم متفاوت

 كيك اسفنجي , طرز تهيه كيك اسفنجي , آموزش كيك اسفنجي

نحوه آشپزي و آموزش كيك اسفنجي در دو طعم

در اين قسمت از سايت ميهن گرام نحوه درست كردن كيك اسفنجي به دو صورت قرار داده شده است كه دستور اول مربوط به كيك اسفنجي با آرد كامل مي باشد و دستور دوم مربوط به كيك اسفنجي شكلات و گلابي مي باشد.

مواد لازم كيك اسفنجي

آرد گندم كامل بكينگ پودردار : 225 گرم
بكينگ پودر : 2 قاشق چاي خوري
شكر دانه ريز : 175 گرم
روغن آفتابگردان : 6 قاشق غذاخوري
آب : 250 ميلي ليتر
اسانس وانيل : 1 قاشق چاي خوري
مارمالاد كم شيرين توت فرنگي يا شاتوت : 4 قاشق غذاخوري
شكر دانه ريز جهت تزيين : مقداري

طرز تهيه كيك اسفنجي

كف دو قالب گرد به قطر 20 سانتيمتر را چرب نموده و در داخل آن ها كاغذ روغني بياندازيد .

آرد و بكينگ پودر را در يك كاسه بزرگ الك نماييد و اگر سبوسي از آرد در صافي باقي بماند , آن را هم داخل كاسه بريزيد .

روغن آفتابگردان , آب و وانيل رااضافه نماييد و با يك قاشق چوبي يك دقيقه خوب هم بزنيد تا مخلوط خميري نرم و يكدستي درست شود سپس آن را به طور مساوي در قالب هاي آماده شده , بريزيد .

كيك ها را در فري كه از قبل گرم شده روي حرارت 180 درجه سانتيگراد يا 350 درجه فارنهايت و يا عدد 4 فرهاي گازي به مدت 25 تا 30 دقيقه بپزيد تا وقتي آن را به آرامي فشار مي دهيد , فرو برود و حالت ارتجاعي داشته و دوباره سر جاي خودش برگردد .

بگذاريد كيك ها كمي داخل قالب خنك شوند سپس آن ها را برگردانيد و روي سيني مشبك فلزي قرار دهيد .

جهت سرو , يكي از كيك ها را روي بشقاب مخصوص پذيرايي قرار دهيد . روي بشقاب مخصوص پذيرايي قرار دهيد . روي آن را با مارمالاد بپوشانيد و كيك ديگر را روي آن بگذاريد .

شكر را روي آن بپاشيد و سرو نماييد .

كيك اسفنجي با آرد گندم كامل درست مي شود , داراي مايه مياني كم شكر است و از آن جايي كه تخم مرغ ندارد مناسب حال گياه خواران است

كيك اسفنجي,نحوه درست كردن كيك اسفنجي,طرز تهيه كيك اسفنجي,;d; hstk[d

نحوه آشپزي و آموزش كيك اسفنجي در دو طعم

مواد لازم كيك اسفنجي

كره نرم شده : 200 گرم
شكر تصفيه نشده : 175 گرم
تخم مرغ زده شده : 3 عدد
آرد بكينگ پودردار : 150 گرم
پودر كاكائو : 2 قاشق غذاخوري
شير : 2 قاشق غذاخوري
گلابي كوچك پوست كنده , بدون هسته , برش خرده : 2 عدد

طرز تهيه كيك اسفنجي

كف يك قالب كيك گود به قطر 20 سانتيمتر را چرب نماييد و كاغذ روغني بياندازيد .

در يك كاسه بزرگ , كره و شكر را با همزن بزنيد تا كرم كمرنگ و پفكي درست شود .

تخم مرغ زده شده را به تدريج ضمن هم زدن ذره ذره , به كرم اضافه نماييد و پس از هربار افزودن , خوب با مواد بزنيد .

آرد و كاكائو را به درون كاسه اضافه نماييد و شير را به آرامي افزوده و هم بزنيد تا كاملا مخلوط شود .

مخلوط آماده شده را با قاشق داخل قالب بريزيد و سطح آن را با پشت قاشق صاف نماييد .

برش هاي گلابي را روي مخلوط كيك , كنار هم به شعاع قالب بچينيد .

كيك را در فري كه از قبل گرم شده روي حرارت 180 درجه سانتيگراد يا 350 درجه فارنهايت و يا عدد 4 فرهاي گازي به مدت يك ساعت بپزيد تا زماني كه سفت شده باشد .

بگذاريد كيك داخل قالب خنك شود . سپس آن را روي يك سيني مشبك فلزي قرار دهيد تا قبل از سرو , كاملا خنك شود .

توصيه سرآشپز جهت تهيه كيك اسفنجي شكلات و گلابي

شكلات را آب نموده , روي كيك بريزيد و به عنوان يك دسر خوشمزه سرو نماييد .

منبع:آواي سلامتي

آموزش آسان طرز تهيه كيك اسفنجي خوشمزه با دو طعم متفاوت

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.