نحوه درست كردن و طرز تهيه شكلات خوشمزه

نحوه درست كردن و طرز تهيه شكلات خوشمزه 

 

نحوه آشپزي و آموزش شكلات به همراه عكس

در اين قسمت از سايت ميهن گرام نحوه تهيه كردن شكلات در خانه به صورت تصويري و متن نوشتاري قرار داده شده است

مواد لازم شكلات

شكر: ۴ فنجان معادل ۵۲۰ گرم
شير: يك و نيم فنجان معادل ۲۱۰ گرم
پودر كاكائو: هفت قاشق غذاخوري معادل ۷۰ گرم
كره: هفت قاشق غذاخوري معادل ۱۷۵ گرم
عسل: يك قاشق غذاخوري معادل ۲۰ گرم
وانيل: نصف قاشق چايخوري

با اين مقدار مواد لازم به اندازه ده كاسه بستني خوري از “شكلات با بيسكويت” خواهيم داشت.
وسايل لازم:
يك عدد قابلمه متوسط تفلون و يك عدد قاشق چوبي يا تفلون براي هم زدن

طرز تهيه شكلات

براي تهيه مايه شكلات، چهار قاشق غذاخوري كره را در ظرفي مي ريزيم و روي كتري در حال جوش قرار مي دهيم تا ذوب شود. سپس هفت قاشق غذاخوري پودر كاكائو را اضافه كرده، هم مي زنيم تا مايه شكلات يكدستي به دست آيد.

 

شير و مايه شكلات آماده شده را در يك قابلمه تفلون ريخته، روي حرارت ملايم قرار داده، هم مي زنيم.

 

چهار فنجان شكر، يك قاشق غذاخوري عسل و نوك قاشق چايخوري نمك را اضافه كرده، مرتب هم مي زنيم تا مايه به جوش آيد.
در اين موقع يك قطره از مايه را در آب سرد مي اندازيم، اگر مايه پخش شد به پختن ادامه مي دهيم ولي اگر به شكل گلوله نرمي درامد شعله را خاموش مي كنيم.

 

سه قاشق غذاخوري كره و نصف قاشق چايخوري وانيل را اضافه كرده، ولي آن را هم نمي زنيم و مي گذاريم شكلات سرد شود تا حدي كه اگر ظرف را روي دست خود قرار دهيم ولرم باشد. بعد شكلات را حدود ۱۵ دقيقه با قاشق چوبي هم مي زنيم تا رنگ آن كدر شود. در اين موقع شكلات آماده است. مي توان صد گرم گردو، فندق، … خرد كرده اضافه كرد و آن را در يك سيني ريخت، در يخچال يا فريزر قرار داد تا سفت شده و آماده پذيرايي شود.

منبع: موسسه فرهنگي و اطلاع رساني تبيان

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.