نحوه درست كردن و طرز تهيه خورشت بادمجان خوشمزه و مجلسي

نحوه درست كردن و طرز تهيه خورشت بادمجان خوشمزه و مجلسي

خورشت بادمجان , خورش بادمجان , بادمجان , طرز تهيه خورشت بادمجان

نحوه آشپزي و آموزش خورشت بادمجان مجلسي

بادمجان جزء مواد غذايي مي باشد كه برخي آن را به شكل هاي مختلفي درست مي كنند گاهي آن را به تنهايي سرو مي كنند همانند خورش بادمجان پيچي و گاهي در كنار غذاي ديگري مانند قيمه بادمجان

مواد لازم خورشت بادمجان

بادمجان قلمي : 6-8 عدد متوسط

گوشت بي استخوان : 500 گرم

گوجه : دو عدد متوسط

پياز : يك عدد متوسط

فلفل سبز قلمي : 3-4 عدد ( به دلخواه )

آبغوره : يك استكان

غوره : نصف استكان

زعفران دم كرده : نصف استكان

نمك، زردچوبه، فلفل : به ميزان لازم

اين غذا با اين مواد اوليه مناسب چهر نفر مي باشد.

كيك كشك بادمجان

خورشت بادمجان,خورش بادمجان,آموزش خورشت بادمجان,o,vaj fhnl[hk

نحوه آشپزي و آموزش خورشت بادمجان مجلسي

طرز تهيه خورشت بادمجان

در ابتدا بادمجان ها را پوست بگيريد و با نوك چاقو چند شكاف روي سطح شان ايجاد كنيد .

آنها را به مدت دو ساعت در مخلوط آب و نمك غليظ بخوابانيد تا تلخي آنها گرفته شود بعد بشوئيد، خشك كنيد

و در مقداري روغن تمام سطح آنها را سرخ كنيد . پياز را خرد كنيد و در مقداري روغن و زردچوبه تفت دهيد تا سبك شود

گوشت خرد شده را به پياز اضافه كنيد و سرخ كنيد تا رنگ آن تغيير كند،

سپس 8-10 ليوان آب روي گوشت بريزيد و حرارت را بالا ببريد تا آب بجوشد

بعد حرارت را ملايم كنيد و بگذاريد گوشت به مدت دو ساعت بپزد.

در انتها گوشت حداقل 5 ليوان آب داشته باشد.

تابه مناسبي انتخاب كنيد كه وقتي بادمجانها را داخل آن مي چينيد، به اندازه تمام آنها جا داشته باشد كه ظاهر خورش حفظ شود . بادمجانها را داخل تابه بچينيد، وقتي گوشت پخت آب گوشت را از صافي رد كنيد و  آب گوشت صاف شده را داخل تابه بادمجانها بريزيد. گوشتها را نيز در وسط تابه قرار دهيد و يك استكان آبغوره را همراه با غوره داخل خورش بريزيد، فلفل سبز را نيز روي بادمجانها بزاريد و حرارت را كمي بالا ببريد تا آب خورش بجوشد، وقتي آب خورش جوشيد نيمي از زعفران دم كرده را روي خورش بريزيد، درب تابه را ببنيد و حرارت را ملايم كنيد تا خورش جا بيفتد

در 10 دقيقه آخر طبخ، گوجه را به دونيم برش بزنيد و در مقداري روغن سرخ كنيد تا نرم شوند

بعد گوجه ها را روي بادمجانها بچينيد و باقيمانده زعفران را روي خورش بريزيد .

درب تابه را مجددا ببنديد و حرارت را كمي بالا ببريد تا داخل تابه بخار كند

و بعد از 10 دقيقه نمك و فلفل خورش را اندازه كنيد و خورشت بادمجان را در ظرف مناسب سرو كنيد .

 

دلمه بادمجان

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.