طرز تهيه ترشي چغندر

نحوه درست كردن و طرز تهيه ترشي چغندر مناسب براي سفره هاي مهماني

طرز تهيه ترشي چغندر,ترشي چغندر,آموزش ترشي چغندر,ترشي

نحوه آشپزي و آموزش ترشي چغندر مناسب براي مهماني

در بخش آموزش آشپزي سايت ميهن گرام نحوه درست كردن و طرز تهيه ترشي چغندر مناسب براي سفره هاي مهماني قرار داده شده است

مواد لازم ترشي چغندر

چغندر                           ۱ كيلو
سركه                           ۱كيلو
گل پر                            ۱ قاشق مربا خوري
فلفل سياه نيم كوب          ۱قاشق چايخوري
موسير و سير                  ۵۰ گرم

طرز تهيه ترشي چغندر

براي تهيه ترشي چغندر در ابتدا چغندر ها را بشوييد.روي آن را از گل و لاي به وسيله برس پاك كنيد.

از آنجايي كه چغندرها به دو صوت كم رنگ و پر رنگ موجود است.

بهتر است براي تهيه ترشي از نوعي كه پر رنگ تر است استفاده كنيد.

حال اگر آن نوع موجود نبود و يا كم بود.

مي توانيد چند عدد چغندر پخته پررنگ و يا خام رنده كرده،تا رنگ چغندرها تعادل پيدا كند.

در اينجا بيان مي كنيم كه چغندر را مي توانيد با آب سرد و يا سركه بپزيد.

اگر با آب پخته شود، رنگ آن خوش رنگ تر و شفاف تر مي شود.اما دوام آن كمتر شده و سريعتر كپك خواهد زد.

اگر چغندر ها با سركه پخته شود ،رنگ آن تيره تر و زمان نگهداري آن بيشتر شده و احتمال كپك زدن آن كمتر مي شود.

سپس وقتي چغندر ها كامل پختند.مي توانيد آنها را به صورت دلخواه برش زده و با اشكال مختلف در آوريد.

براي زيباتر شدن برش ها مي توانيد از قالب هاي شيريني نيز استفاده كنيد.

در اينجا بعد از شكل دادن چغندرها را درون شيشه اي ريخته،به اندازه اي كه به طور كامل سركه روي چغندرها را بپوشاند،سركه اضافه مي كنيم.

ببينيد به ازاي هر يك كيلو سركه، يك قاشق غذا خوري نمك به آن اضافه كنيد.

مقدار نمك را بسته به ذائقه تان سركه،مي توانيد كم يا زياد كنيد.

لابه لاي چغندر ها مقداري گلپر، موسير،سير و فلفل قرار دهيد.

درب شيشه را محكم بسته و در يخچال نگهداري كنيد.

نكته اي كه در اينجا گفته شده از آنجايي كه ترشي چغندر نسبت به ترشي هاي ديگر حساس تر است. زود خراب مي شود و طعم ورنگ خود را از دست مي دهد،بهتر است هميشه در جاي خنك نگهداري شود.

نحوه درست كردن و طرز تهيه ترشي چغندر مناسب براي سفره هاي مهماني

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.