طرز تهيه سوپ خامه اي

نحوه درست كردن و طرز تهيه سوپ خامه اي

طرز تهيه سوپ خامه اي,آموزش سوپ خامه اي,سوپ خامه اي,سوپ

نحوه آشپزي و آموزش سوپ خامه اي به دو شكل

در اين قسمت از آموزش آشپزي سايت ميهن گرام طرز تهيه سوپ خامه اي ذرت شيرين قرار داده شده است برخي از افراد سوپ ار هم تزيين مي كنند و بعد آن را سرو مي كنند تزيين سوپ به شكل هاي مختلفي مي باشد.

سوپ خامه اي مرغ

مواد لازم سوپ خامه اي

كره : ۴ قاشق غذاخوري

پياز بزرگ خرد شده : ۱ عدد

مرغ پخته ريز رشته شده : ۳۰۰ گرم

عصاره مرغ : ۶۰۰ ميلي ليتر

ترخون تازه , خرد شده : ۱ قاشق غذاخوري

خامه پرچرب : ۱۵۰ ميلي ليتر

نمك : به ميزان لازم

فلفل : به ميزان لازم

برگ ترخون تازه جهت تزيين : مقداري

نان مكعبي برشته جهت سرو : مقداري

طرز تهيه سوپ خامه اي

۱٫ در ابتدا كره را در يك قابلمه بزرگ آب نموده و پياز را به مدت ۳ دقيقه در آن تفت دهيد .

۲٫ سپس رشته هاي مرغ را به همراه ۳۰۰ ميلي ليتر از عصاره آن به قابلمه بيافزاييد . مواد را با هم مخلوط نماييد .

۳٫ محتويات قابلمه را به جوش آورده و اجازه دهيد مواد به مدت ۲۰ دقيقه بجوشند .

پس از خنك شدن مواد سوپ , در ميهن گرام قرار داده شده كه آن ها را به كمك يك مخلوط كن كاملا صاف و يكدست نماييد .

۴٫بعد باقي مانده عصاره را به مواد افزوده , نمك و فلفل آن را اندازه نماييد .

۵٫ ترخون را به مواد بيافزايد , سپس سوپ را داخل سوپ خوري يا بشقاب گود مخصوص پذيرايي ريخته و خامه را روي آن بريزيد .

۶٫ سوپ خامه اي مرغ را با برگ تازه ترخون تزيين نموده و به همراه نان مكعبي برشته سرو نماييد .

توصيه سرآشپز جهت تهيه سوپ خامه اي مرغ :

در صورت در دسترس نبودن ترخون تازه , مي توان ترخون خشك منجمد در فريزر نيز گزينه مناسبي مي باشد .

براي كم كالري نمودن سوپ خامه اي مرغ , در ميهن گرام قرار داده شده كه خامه كم چرب را جايگزين خامه پرچرب نماييد .

زمــان طـــــــبخ ۳۵ دقيقه

مناسب براي ۴ نفر

منبع: آواي سلامتي

نحوه درست كردن و طرز تهيه سوپ خامه اي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.