طرز تهيه بادمجان چيني

نحوه درست كردن و طرز تهيه بادمجان چيني نوعي غذاي متنوع و مجلسي

نحوه درست كردن و طرز تهيه بادمجان چيني نوعي غذاي متنوع و مجلسي

نحوه آشپزي و آموزش پخت بادمجان چيني مجلسي

در اين قسمت از دسته آموزش آشپزي سايت ميهن گرام نحوه درست كردن و طرز تهيه بادمجان چيني نوعي غذاي متنوع و مجلسي قرار داده شده است

برخي تمايل دارند كه در مهماني هايشان از غذاهايي متنوع و متفاوتي استفاده كنند

و همينطور دوست دارند تا جايي كه بتوانند غذايي جديد را در مهماني هايشان سرو كنند و سعي مي كنند كه غذاهايشان را تزيين كنند.

مواد لازم بادمجان چيني

بادنجان يك كيلوگرم

گوشت چرخ‌كرده ۳۰۰ گرم

پياز دو عدد

زرشك ۱۰۰ گرم

قارچ ۲۰۰ گرم

ادويه، نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

كاري قاشق مرباخوري

پودرليموعماني قاشق مرباخوري

رب گوجه‌فرنگي، پنيرپيتزا و پودرسير به ميزان لازم

بادمجان چيني,طرز تهيه بادمجان چيني,آموزش بادمجان چيني,بادمجان

نحوه آشپزي و آموزش پخت بادمجان چيني مجلسي

طرز تهيه بادمجان چيني

براي درست كردن بادمجان چيني ,بادنجان را پوست گرفته و از وسط برش مي‌زنيم. سپس در تابه كه كمي روغن و  ليوان آب ريخته‌ايم بادنجان را مي‌پزيم.

گوشت چرخ‌كرده‌ را با پياز تفت مي‌دهيم سپس  نمك، فلفل، زردچوبه، كاري، پودرليموعماني و پودرسير اضافه مي‌كنيم

اينگونه كه در ميهن گرام قرار داده شده است آنگاه قارچ نگيني خرد شده را به همراه زرشك اضافه مي‌كنيم

پس از سرخ شدن دو قاشق غذاخوري رب گوجه‌فرنگي مي‌افزاييم و پس از مخلوط شدن مواد، خوب مي‌پزيم.

در اين لحظه مواد پخته شده را در شكم بادنجان پر مي‌كنيم بعد پنير پيتزا را روي مواد مي‌ريزيم و پنج دقيقه در فر يا مايكروفر قرار مي‌دهيم.

براي تهيه بادمجان چيني ,بادنجان را در روغن زياد سرخ نكنيد كمي روغن اضافه كنيد و فقط در قابلمه يا تابه را ببنديد تا خوب پخته شود.

در ميهن گرام گفته شده است كه مي توان اين بادمجان چيني را با نخودفرنگي و ذرت و شويد تزئين كنيد.

نحوه درست كردن و طرز تهيه بادمجان چيني نوعي غذاي متنوع و مجلسي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.