نحوه درست كردن پاته

نحوه درست كردن و طرز تهيه پاته در انواع مختلف و طعم هاي متنوع

طرز تهيه پاته , پاته , آموزش پاته

نحوه آشپزي و آموزش پاته با طعم هاي متنوع

پاته مرغ و قارچ

مواد لازم پاته

آرد سفيد گندم : ۲۵۰ گرم
زرده تخم‌مرغ : يك عدد
كره : ۸۰ گرم
نمك : يك قاشق چايخوري
روغن زيتون : دو قاشق سوپخوري
آب سرد : چهار تا هشت قاشق سوپخوري (نصف پيمانه)

مواد مورد نياز براي داخل پاته

سينه : مرغ خرد شده ۴۵۰ گرم (يك سينه كامل)
هويج پخته و خرد شده : دو عدد بزرگ
قارچ سرخ شده و نخود سبز (كنسرو يا پخته شده ) : نصف پيمانه
پياز بزرگ خرد شده : يك عدد
كره يا روغن : ۵۰ گرم
نمك و فلفل : به مقدار لازم

موادي كه در تهيه سس پاته استفاده شده است

كره : چهار قاشق سوپخوري ( ۵۰گرم)
آب مرغ : يك پيمانه
آرد سفيد گندم : دو قاشق سوپ خوري(۱۵ گرم)
شير : پيمانه
نمك و فلفل : به ميزان لازم

طرز تهيه پاته

كره را در تابه چدني يا تفلون آب كرده و پياز را در آن تفت مي‌‌دهيم تا نرم شود. سپس سينه مرغ را اضافه كرده بعد هويج را به آن افزوده و تفت مي‌دهيم. قارچ و نخود سبز را نيز ريخته و كمي تفت داده سپس سس را داخل آن مي‌ريزيم و از روي حرارت برمي‌داريم و هم مي‌زنيم تا تمام مواد به سس آغشته شود. اين مخلوط را در ظرف نشكن يا سفال مي‌ريزيم. خمير را به شكل در ظرف با وردنه باز كرده و روي مواد مي‌‌گذاريم و كمي فشار مي‌دهيم. سپس اطراف آن را با دست به شكل دالبر در مي‌آوريم. مقداري از باقي‌مانده خمير را برداشته و به شكل نوارهاي باريك و ضربدر روي خمير مي‌گذاريم.

در پايان روي خمير را با زرده تخم‌مرغ وروغن مايع طلايي كرده و در طبقه وسط فر، كه از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتي‌گراد يا ۴۰۰ درجه فارنهايشت گرم كرده‌ايم، به مدت ۳۰ دقيقه طبخ مي‌كنيم. پس از طبخ روي اين خمير بايد طلايي شده باشد

براي تهيه سس پاته

در طرز تهيه پاته مرغ و قارچ از سسي استفاده مي كنيم كه آموزش آن در ميهن گرام قرار داده شده است به اين صورت كه ابتدا آرد را در آب مرغ و شير حل مي‌كنيم، سپس روي حرارت ملايم قرار داده و هم مي‌زنيم تا مواد غليظ شود و به غلظت فرني برسد، سپس ظرف را از روي حرارت برمي‌داريم. در همين حالت كره را به خورد سس مي‌دهيم، بعد نمك و فلفل آن را اندازه كرده و سس را كنار مي‌گذاريم.

براي اينكه خمير پاته را درست كنيم آرد و نمك را در كاسه‌اي ريخته، نصف آب و زرده تخم‌مرغ را كم كم به آن اضافه مي‌كنيم. كره و روغن‌زيتون را به خورد آرد مي‌دهيم. سعي مي‌كنيم با نوك انگشتان و به آرامي خمير را ورز دهيم. اگر خمير خيلي سفت بود، كم كم مابقي آب را نيز اضافه مي‌كنيم تا حدي كه خمير لطيف، صاف و يك دستي به دست آيد. سپس خمير را داخل كيسه فريزر قرار داده و در جاي گرم به مدت يك ساعت مي‌گذاريم تا خمير وربيايد. سپس خمير را به شكل مستطيل باز كرده و سه لا تا مي‌زنيم و دوباره خمير را عمودي به طرف خود قرار مي‌دهيم و مجددا آن را به شكل مستطيل باز كرده و سه لا تا مي‌زنيم.

يكي، دو بار اين عمل را انجام مي‌دهيم (مانند خمير هزارلا عمل كنيد با اين تفاوت كه خمير پاته را سه لا تا بزنيد).

پاته , پاته سيب زميني , پاته با سوسيس , hji

پاته سيب زميني

مواد مورد نياز

سيب‌زميني پخته و رنده شده : نيم‌كيلوگرم
سوسيس : ۲۰۰ گرم
نمك، فلفل و زردچوبه : به ميزان لازم
تخم‌مرغ دو عدد

طرز تهيه پاته سيب زميني به اين شكل مي باشد كه سوسيس را كمي تفت داده و كنار مي‌گذاريم. سيب‌زميني پخته را با نمك، فلفل، زردچوبه و تخم‌مرغ‌ مخلوط مي‌كنيم بعد در ظرف نچسبي كه از قبل چرب كرده‌ايم ريخته و صاف مي‌كنيم و سوسيس‌ها را روي آن چيده كمي فشار مي‌دهيم تا به سيب‌زميني بچسبد بعد در فر ۱۷۰ سانتي‌گراد به مدت ۳۰ دقيقه مي‌گذاريم تا آماده شود.

طرز تهيه پاته,پاته مرغ,پاته مرغ,پاته اسفناج و مرغHJI,

پاته اسفناج و مرغ

مواد بكار رفته

سينه‌ مرغ : ۳۰۰ گرم
اسفناج : ۲۰۰ گرم
كره : ۲۵ گرم
آرد : يك قاشق سوپخوري
شير : يك پيمانه
خامه : نصف پيمانه
پنير پيتزا : يك پيمانه
آرد سوخاري : به ميزان لازم
روغن، نمك و فلفل : به ميزان لازم

براي طرز تهيه پاته اسفناج و مرغ ابتدا سينه‌ مرغ را با كمي آب، پياز، هويج و كرفس مي‌پزيم. سپس استخوان‌هاي آن را جدا كرده و به صورت مكعبي خرد مي‌‌كنيم و با كمي روغن تفت مي‌دهيم. اسفناج را هم خرد كرده و تفت مي‌‌دهيم .

سپس كره را در ظرفي روي حرارت قرار داده و آرد را افزوده و تفت مي‌‌دهيم. بعد از آن شير را ريخته و مدام هم مي‌‌زنيم تا غليظ شود.

شعله را خاموش كرده، نمك فلفل، خامه و پنير پيتزا را اضافه مي‌‌كنيم و سريع هم مي‌‌زنيم تا يكنواخت شود. مرغ را با سس سفيد كاملا مخلوط مي‌‌كنيم. كف ظرف مناسب را چرب و اسفناج را در آن پهن كرده و مايه مرغ مخلوط با سس را نيز روي اسفناج پخش مي‌‌كنيم. روي آن كمي آرد سوخاري پاشيده و پاته اسفناج و مرغ را در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد به مدت ۳۰ دقيقه قرار داده تا طبخ شود. در اين غذا همانند پيتزا از پنير پيتزا استفاده شده است

پاته,پاته گوشتpate,پاته گوشت و سيب زميني,نحوه درست كردن پاته

پاته گوشت و سيب زميني

مواد مورد نياز خمير  پاته

آرد : ۲ پيمانه (۳۰۰ گرم)
نمك : يك دوم قاشق چايخوري
كره : ۷۰ گرم
روغن مايع : ۲ قاشق سوپخوري
زرده تخم مرغ : ۱ عدد
آب سرد : يك دوم پيمانه (۱۲۵ ميلي ليتر)

زرده تخم مرغ (براي تزيين) : ۱ عدد

موادي كه در لايه مياني پاته بكار رفته است

گوشت مغز ران گوساله : ۴۰۰ گرم
پياز سرخ شده : يك دوم پيمانه
نمك ، فلفل و ادويه : به مقدار لازم
سيب زميني : ۲ عدد
جعفري خرد شده : يك دوم پيمانه
تخم مرغ پخته : ۲ عدد

براي طرز تهيه پاته در اين نوع آرد را به همراه نمك و كره نرم شده مخلوط نماييد و با نوك انگشتان ورز دهيد تا كره جذب آرد شود. روغن مايع را به همراه زرده تخم مرغ بيفزاييد و مواد را با نوك انگشت ورز دهيد . آب سرد را كم كم اضافه كنيد تا خمير لطيفي به دست بيايد . خمير را داخل كيسه فريزر بزاريد و به مدت نيم ساعت درون يخچال استراحت دهيد . سپس خمير را با وردنه به ضخامت نيم سانتي متر باز كنيد. قالب مستطيلي ديواره بلندي را انتخاب كنيد و روي خمير قرار دهيد . حالا دور خمير را به اندازه قالب علامت گذاري كنيد. سپس طول و عرض قالب را نيز به همين شكل به ترتيب روي خمير قرار دهيد تا خمير شكل قالب را بگيرد .

حالا خمير را برش بزنيد و كامل درون قالب پهن كنيد و از مواد گوشتي آماده درون قالب بريزيد . از خمير باقيمانده به عنوان درِ قالب روي آن قرار دهيد و كامل با دست اطراف خمير رويه را به خمير زيرين بچسبانيد . روي خمير چند سوراخ ايجاد كنيد و يك عدد زرده تخم مرغ روي خمير بماليد . حالا قالب را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقيقه درون فر (با دماي ۲۰۰ درجه سانتيگراد) قرار دهيد تا سطح خمير طلايي شود.

نحوه درست كردن و طرز تهيه پاته در انواع مختلف و طعم هاي متنوع

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.