نحوه درست كردن و طرز تهيه نودل ميگو با قارچ و كرفس غذايي متنوع
نحوه آشپزي و آموزش نودل ميگو غذايي متنوع
مواد لازم نودل ميگو
زنجبيل رنده شده: يك قاشق غذاخوري
قارچ : هشت عدد
نودل : دو پيمانه
كرفس رشتهاي بريده شده : دو پيمانه
پياز خلالي شده : يك عدد
فلفل تازه : دو عدد
جوانه: يك پيمانه
پيازچه با ساقههاي سبز : هشت شاخه
ميگو : نيم كيلوگرم
سسسويا : سه قاشق غذاخوري
سس تركيبي : دو قاشق غذاخوري
روغن مايع : چهار قاشق غذاخوري
مواد لازم براي تهيه سس تركيبي نودل ميگو
پود كاري تند: سه قاشق غذاخوري
آبمرغ: يك پيمانه
سير رنده شده :دو حبه
زنجبيل رنده شده: يك قاشق غذاخوري
شكر: چهار قاشق غذاخوري
رب، فلفل تند يا سس فلفل تند: دو قاشق چايخوري
روغن زيتون: دو قاشق غذاخوري
نحوه آشپزي و آموزش نودل ميگو غذايي متنوع
طرز تهيه سس تركيبي نودل ميگو
در ميهن گرام قرار داده شده است روغن زيتون را در داخل ماهيتابه گرم كنيد. سپس پودر كاري، زنجبيل و سير را اضافه كرده و تفت دهيد. پس از آن آبمرغ را اضافه كنيد. شكر و سس فلفل قرمز را با هم مخلوط كرده و به مواد بيفزاييد.
طرز تهيه نودل ميگو
نودلها را داخل آب داغ ريخته و بگذاريد حدود پنج الي هفت دقيقه بجوشد تا نرم شود و بعد آبكش كنيد و رويش سسسويا بريزيد و هم بزنيد. در يك ظرف كمي روغن ريخته و كرفسهاي رشتهاي خرد شده را تفت دهيد و بعد قارچ ورقهشده، پياز، جوانه و پيازچه را اضافه كرده و تفت دهيد تا مواد نرم شوند. در ميهن گرام قرار داده شده است كه سپس سير رنده شده، زنجبيل و فلفل تازه خرد شده را بيفزاييد و هم بزنيد. سس تركيبي را در آخر اضافه كنيد.
در ميهن گرام قرار داده شده است كه براي تهيه نودل ميگو در اينجا ميگوها را تميز كرده و رنگ سياه پشت آن را با نوك چاقو گرفته و در روغن تفت دهيد تا رنگش صورتي و كم نرم شود. توجه داشته باشيد كه اگر ميگو حرارت زياد ببيند سفت خواهد شد. ميگوهاي سرخ شده را به كرفس، جوانه، پياز و پيازچه اضافه كنيد و هم بزنيد.
براي تهيه نودل ميگو در ظرف مورد نظر نودلها را ريخته و روي سطح رشتهها را از مواد فوق پر كنيد. ميتوان لابهلاي نودلها نيز از مواد فوق ريخت.
ميتوان به جاي ميگو از مرغ آبپز خرد شده و آغشته به سسسويا استفاده كرد.
نحوه درست كردن و طرز تهيه نودل ميگو با قارچ و كرفس غذايي متنوع
- شنبه ۲۵ دی ۹۵ ۱۵:۱۷ ۲۱ بازديد
- ۰ نظر